nabby.dk

Funktioner

 
KeyvisualSmall.jpg

Hvilken babyarlarm er bedst

Vi har stået i nøjagtig samme situation, som du er i nu - i gang med at finde den rigtige babyalarm, og det er ikke nemt. Efter at have været i kontakt med over tusind danske forældre, viste det sig, at vi ikke var de eneste, der var faret vild i junglen af skrattende elektronik, slagtilbud og kilometerlange manualer. Vi vil have et enkelt og sikkert produkt, som altid virker. Derfor udviklede vi Nabby babyalarm til din smartphone.

 

Slut med signalforstrrelser

Er det dit barn eller naboens, der græder? Skal de ha’ lasagne eller salat inde ved siden af? Signalforstyrrelser i babyalarmer kan være vældigt underholdende - men mest af alt bare irriterende. Derfor har vi designet Nabby sådan, at den selv skifter kanal for at undgå signalforstyrrelser. Det sker helt automatisk, uden at du lægger mærke til det – du kan bare nyde stilheden af dit barn, der sover trygt.

illustration_raekkevidde.png
illustration_lyn_opladning.png
 

70 Timer på en opladning

Nabby kan holde strømmen 3 gange så lang tid end de fleste andre babyalarmer. På Nabby App’en kan du altid se strømniveauet, og du får en reminder i god tid, når det er ved at være tid til at lade op. Så du kan roligt tage en tur på café eller over til dine venner, uden at bekymre dig om at løbe tør for strøm.

 

Verdens laveste stråling

Det har været vigtigt for os at sikre så lav stråling som muligt. Der kommer sikkert mange ting hen af vejen, som vi ikke kan beskytte vores børn imod, men stråling fra babyalarmen – det er én af dem, vi kan have helt styr på. Nabbys gennemsnitsstråling ved standby er kun 0,08mW. Det er ny, lav verdensrekord.

illustration_Stralling.png
illustration_raekkevidde.png
 

Rækkevide

Nabbys rækkevidde er 340 meter i fugleflugt. Det vil sige 340 meter på helt flad åben mark og lidt kortere, hvis du er i tæt bebyggelse eller lignende. Det kan også have en indflydelse, hvilken smartphone du har. Nabby kan nemt række fra den ene ende af huset til den anden.

 

Skræddersyet efter behov

Nabby App’en indeholder alt det vigtigste fra starten, men vil du gerne have flere smarte funktioner, kan du selv bygge ovenpå. Vi lancerer løbende nye moduler, og du kan f.eks. købe rumtemperaturmåler, søvntæller eller lyttefunktion - og på den måde få den Nabby, der er den helt rigtige for dig.

illustration_Customize.png
illustration_nem_opsaetning.png
 

Nem Opsætning

Vi har brugt lang tid på at gøre Nabby så nem som overhovedet muligt. Der er tusind andre ting, du skal tænke på som nybagt forælder, og der er bare ikke overskud til teknikbøvl. Ingen skruer eller værktøj, ingen lange manualer eller indviklede kanalsøgninger – Nabby har kun én knap. Tænd for Nabby, hent app’en. Færdig bum.

 

Android,iphone og tablets

Vi er kommet omkring alt for mange komplicerede og uforståelige alarmer og manualer, så det har været vigtigt for os, at Nabby er nem at komme i gang med, og at den virker med et produkt, du allerede har i forvejen. Derfor virker Nabby både til Android og iPhone - til iPad og til tablets. Dejligt enkelt.

illustration_morogfar.png
illustration_lydfoelsomhed (1).png
 

Indstil lydfølsomhed

Der er stor forskel på børn, heldigvis. Nogle græder, nogle skriger og andre ligger bare og hyggepludrer, når de vågner. Derfor kan du også indstille lydfølsomheden i din Nabby Babyalarm, så den passer lige præcis til dit barn og jeres behov.

 

Intelligente alarmer

Nabby sender besked til din app med det samme, hvis der er fejl eller problemer. Derfor kan du roligt stole på, at du får besked, hvis batteriet trænger til strøm, forbindelsen er gået tabt, eller du er kommet uden for rækkevidde. Og har du i forvejen rigeligt med advarselslyde, barnegråd og generelt ting, der støjer? – så kan du også nøjes med at modtage en helt stille vibrationsalarm.

illustration_intelligent_alarm.png
 
illustration_krystalklar_lyd.png

Krystalklar lyd

Ahhh skønt ... helt stille. Endelig sover junior trygt og godt. Måske skulle jeg lige ordne det der ... Nej, vent! Er der mon stille, fordi alarmen ikke virker?! Nej. Du kan være helt sikker på, at Nabby giver krystalklar lyd fra sig, når junior vågner igen. Der soves i dejligste stil, så længe du ikke hører noget. Og nej, din alarm er heller ikke rendt tør for strøm, for så havde Nabby nemlig allerede sendt dig en venlig reminder om, at den skulle lades op.

 

Lynopladning

Det tager kun 1 time at fuldt oplade din Nabby og sikre, at du har 70 timers standby tid. Og selvom vores børn ikke sover trygt og godt i hundredevis af timer af gangen, har det alligevel været vigtigt for os at give Nabby så lang en batterilevetid som muligt. Der er bare andre ting, der er vigtigere end at huske at oplade sin babyalarm.

illustration_lyn_opladning.png
illustration_multitasking.png

Multitasking

Hvis der er noget, man bliver god til som forælder, så er det at klare rigtig mange ting på én gang. Derfor kan din Nabby App selvfølgelig også multitaske. App’en og din Nabby holder hele tiden forbindelsen, så du kan roligt snakke i telefonen, spille spil og tjekke nyheder - App’en lytter hele tiden og sender lyd fra dit barn, hvis der er noget.

Navngiv din Nabby

Vi vil gerne lave en babyalarm, der føles som en del af familien og ikke bare et stykke koldt elektronik. Derfor er der forskellige features, som er med til at personliggøre din babyalarm. F.eks. kan du navngive den med dit barns navn. Lad os sige dit barn hedder Sally, så navngiver du din Nabby ’Sally’ – og når hun giver lyd fra sig, tikker alarmen ind på din smartphone som: ”Sally har brug for din opmærksomhed”. Den slags teknik ka’ vi godt li’.

illustration_navngiv.png