nabby.dk

Den bedste babyalarm

dk.jpg
 
iPhoneNabby.png

God Dansk kvalitet

Nabby Babyalarm er udviklet, designet og produceret i Danmark. Det har været vigtigt for os at være med i hele processen, så vi kunne sikre en høj kvalitet – og samtidig kan vi godt lidt tanken om at lægge produktionen her i Danmark i stedet for at sende det til udlandet. I sidste ende er vi kommet frem til et produkt, som vi selv kan stå 100% inde for, som virker super fint ude i familierne, og som vi er pavestolte af.

 

90 dages fortrydelsesret

Hos Nabby vil vi have glade kunder, derfor giver vi dig 90 dages fortrydelsesret, hvis du køber Nabby Babyalarm igennem vores webshop. Det betyder, at du får alle pengene retur, hvis du fortryder købet inden for 90 dage. Vi vil ikke have kunder, som føler sig snydt, hvis Nabby ikke passer til deres behov. Husk, vi kan kun tilbyde dette igennem Nabby webshop.

90days.png
 
bluetooth.png

Buluetooth

Babyalarmen virker via en speciel langdistance Bluetooth forbindelse mellem din Nabby og din smartphone. Bluetooth er smart, da det bruger meget lidt strøm, både i din Nabby og på din telefon. Samtidig behøver du ikke en internet- forbindelse, men kan tage Nabby med dig, hvor end du skal hen. Nabbys rækkevidde er 340 meter i fugleflugt. Det vil sige, 340 meter på helt flad åben mark og lidt kortere, hvis du er i tæt bebyggelse eller lignende. Det kan også have en indflydelse, hvilken smartphone du har. Nabby kan nemt række fra den ene ende af huset til den anden.

 

Holdbarhed

Nabby er designet til at kunne klare den nogen gange hektiske hverdag, der hører sig til, når der er en lille ny i familien. Den har ingen skærm, som kan flække, knapper der kan falde af eller billig plastik. Vores undersøgelser viste, at der var 20-25% reklamation på selv de mest populære babyalarmer. Derfor er Nabby bygget til at kunne holde i en travl børnefamilie også til hvis der skulle dukke en lillebror op, længere nede af vejen. 

illustration_god_kvalitet.png
 
illustration_sikkerhed.png

Sikkerhed

Nabby kører på en sikker og unik forbindelse, hvor der altid kun er 2 på linjen ad gangen – dig og dit barn. Din Nabby kan sagtens fungere til både mors, fars og barnepigens smartphone, men altid kun én ad gangen. Den unikke forbindelse gør, at ingen kan lytte med, eller på anden måde se din Nabby. Med det samme du forbinder til dit barns Nabby, bliver den usynlig, og derfor kan andre ikke finde den på deres smartphone. Så når nu din nabo ser din nye smarte babyalarm og også gerne vil have en, så kan du roligt anbefale dem også at købe Nabby - der er ingen usikkerheder eller signalsammenfald.

 

Hvad er der i æsken

•  Nabby babyalarm.
•  Strop til at kunne hænge Nabby i sengen eller barnevognen.
•  Manual på én side til henholdsvis iPhone og Android.
•  Kabel til at oplade Nabby - enten via din iPhone/Android-oplader eller en computer.

NabbyEmballage1.gif