nabby.dk

Application 

app.jpg
 
illustration_egenskab4.jpg

Virker både til fars og mors smartphone

Nabby Babyalarm kan kobles op til flere forskellige enheder, men kun én ad gangen. Det vil sige, at dit barns Nabby både kan fungere sammen med mors iPhone, fars Android, bedsteforældrenes iPad og barnepigens smartphone – men kun én ad gangen. Hent Nabby App’en og connect til Nabby. Dejligt nemt.

 
 

Indstil lydfølsomhed

Der er stor forskel på børn – heldigvis. Nogle græder, nogle skriger og andre ligger bare og hyggepludrer, når de vågner. Derfor kan du også indstille lydfølsomheden i din Nabby Babyalarm, så den passer lige præcis til dit barn og behov.

LydfølsomhedMiddel.jpg
 
KøbAlleTilbud.jpg

Ekstra moduler til din App

Din Nabby App er simpel og funktionel og har alle de egenskaber, som en god babyalarm skal have. Har du lyst til flere features, kan du skræddersy efter behov. Lige nu kan du tilføje alle tre funktioner for 7 kr:

  • Temperaturmåler viser rumtemperaturen nær dit barn. Du kan vælge at få en advarsel, hvis temperaturen bliver for høj eller for lav.
  • Søvntæller viser, hvor længe dit barn har sovet og gemmer alle søvnperioder, så du kan se, om der findes et mønster i dit barns søvn – eller mangel på samme.
  • Lyt nu giver dig altid mulighed for at lytte til dit barn, når du har behov for det.
  • Vi vil gerne blive ved med at udvikle Nabby og tilbyde nye spændende features, så der kommer flere moduler til hen af vejen.
  • Tilbud: Køb alle moduler til kun 7 kr. i en begrænset periode.